Nyheder

De første resultater fra det grønlandske ressourceevalueringsprojekt er nu klar til at blive offentliggjort

I 2018, fik NUNAOIL igangsat et grønlandsk ressourceevalueringsprojekt i samarbejde med De Nationale Geologiske Undersøgelser for Danmark og Grønland (GEUS) og Departementet for Erhverv, Energi, Forskning og Arbejdsmarked. Formålet med projektet er at udføre en play analyse, en play risk analyse og en ressourceevaluering af 7 områder (AU1-AU7) med et samlet areal på mere end 2,4 mio. km2. Den systematiske tilgang sikrer en fuldstændig evaluering af alle bassiner, hvor resultaterne bliver gjort tilgængelige for olieselskaber i god tid op til licensudbudsrunder.

Vi er nu klar til at offentliggøre resultaterne fra Davis Strædet – Labradorhavet, som er det første område, der er blevet evalueret (AU1). Fire play niveauer er blevet evalueret med et estimat på 5.550 MMBOE (risked recoverable). Resultaterne er baseret på alle tilgængelige data som er blevet indsamlet og tolket af selskaberne, GEUS, NUNAOIL og Departementet for Erhverv, Energi, Forskning og Arbejdsmarked.

På projekthjemmesiden https://greenland-resource-assessment.gl/ ligger den en detaljeret beskrivelse af metodikken bag resultaterne samt et ArcGIS/Player projekt, som er tilgængelig for interesserede olieselskaber og kan downloades uden beregning.

På vegne af hele projektgruppen,

Signe Ulfeldt Hede
Administrerende direktør
NUNAOIL A/S